Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2020 20:32 - Snuff филм
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.09.2020 20:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Snuff филм

 Публикувано: вторник, 25 август 2020 г.
13:58

https://johnkaminski.org/index.php/john-kaminski-american-writer-and-critic-2/278-snuff-film

image

Няма да има връщане
от инжекция, променяща вашата ДНК

ЛЕКАРИ НОВА ЗДРАВНА ЗАПЛАХА № 1

                                      От Джон КАМИНСКИ

Просто обичам начина, по който Бил Гейтс и д-р Фауци нежно галят ръцете си в радостно очакване на живота, който планират да задушат, заразявайки всички по света с истинското проклятие на медицинската технология - неправилно тествана ваксина.

Ако ваксината им беше нещо добро, нямаше да се налага да ни лъжат какво ще направи, нито да измислят болестта, за да могат да ни спасят с лек, който изобщо няма да бъде лек за болест това не съществува, което се определя от тест, който не работи.

The Big Pharma Deep State се търкаля сега. Сюжетът е да се свърже всеки един човек на планетата с централен източник. Моля, не забравяйте, че централният източник е най-злото същество в световната история, което в момента заключва всички по света в собствените си къщи, и всичко това поради измама с пандемия, която те са измислили, за да инсталират един свят контрол навсякъде.

От умопомрачителната цензура в Google, Facebook и Amazon досега трябва да е ясно, че можете безопасно да кажете само това, което държавата иска да кажете. Несъгласието привлича потенциално фатални отговори. Ако мислите, че сте онова малко китайско момче, което стои пред този резервоар на площад Тянанмън и прави изявление за свободата за всички времена, по-добре помислете отново. Смъртната машина, която ускорява към вас, няма спирачки и много богати хора не искат тя да спре.

През изминалия век в световните новини изцяло липсва централният елемент на световната история, онази световна престъпна мрежа, известна като юдаизъм, която изтръгва едновременно всички страни по света и сега заключва населението в домовете си на основата на умишлено фалшифицирани медицински съвети.

Без значение как искате да го нарежете, нашите правителства умишлено са унищожили нашите граждански общества въз основа на целенасочени лъжи, които създадоха паника заради това, което се оказа несъществен грип. Тези хора трябва да бъдат наказани за това, че са съсипали нашия свят и нещо повече, не трябва да им се позволява да останат на власт за една секунда повече, отколкото е необходимо, за да се отърват от тях и да ги заменят със здрави човешки същества.

Ако ваксината им беше нещо добро, нямаше да се налага да ни лъжат какво ще направи, нито да измислят болестта, за да могат да ни спасят с лек, който изобщо няма да бъде лек за болест, която не съществува, което се определя от тест, който не работи.

Ако им позволите да продължат маските, тогава ще последва забраната за пътуване. Тогава неподвижните цели могат да бъдат по-лесно задържани.

В случай, че не знаете. . .

Убиват ви, докато говорим, а вие не го осъзнавате. Време е да го направите. Вашата семена е била изгорена не само от химикали, но и от имиграция, за да бъде заменена от едноцветно, подходящо за всички население, управлявано от злонамерени морлоци, твърдейки, че изпълняват тъмните пророчества на въображаеми предци, които гледат на убийствата и пиенето на кръвта като свещени ритуали.

Изследвайте сегашното състояние на света и се опитайте да отречете съществуването на тези пестициални практики. Чистото зло се оформя в модерни тенденции от онези, които знаят как да откраднат живота на другите.

И така, следвахте инструкциите на държавните лекари, заключихте се и установихте, че се вбесявате нетипично; носех маска и установих, че се задъхваш (и отглеждаш нови видове рак през следващите години); след това взехте тест и си дадохте социална стигма, която ще ви следва до края на живота ви.

Кой движи политиците, движещи пандемията? Както обикновено, разследващите са тези със скъпите решения, изтръгващи обществеността под защитата на правния имунитет, предоставен от корумпиран конгрес под финансовия контрол на Big Pharma.

Загубеното в насилственото изобилие е скандалното предупреждение на Барбара Старфийлд, че следването на заповедите на Вашия лекар е третата причина за смъртта в Съединените щати. Предполагам, че завишената смъртност от COVID, като се има предвид случилото се с вентилаторите след умишлената инфекция на възрастни хора в Ню Йорк, може да е позволила на съветите на лекарите да скочат до номер 1 в списъка със заплахи за смъртта за обществеността.

Честните лекари са поставени в черно или убито

Сега състоянието на медицината в САЩ е, че лекарите, които разкриват връзката на рака с ваксините, са зачеркнати от професията си, прогонени от световната мрежа за опасност от важни финансови интереси. Някои получават куршум в гърдите и го наричат ​​самоубийство. Но това беше преди всички смъртни случаи да бъдат наречени COVID смъртни случаи.

Това е идеалният инструмент за унищожаването на цивилизацията - да накараме всички да не вярват на всички останали. Днес, когато светът се свива от страх от чума, която не съществува, сянката на Биг Брадър става тревожно по-дълга и по-тъмна.

Гражданите не могат да носят отговорност, ако тяхното правителство не е. Тогава всички са хайдути и това иска правителството.

Голямото нулиране е дългов юбилей за богатите. Бедните получават по-дълбока дупка, от която да се изкачат от всякога.

Децата, които изсъхват на лозата, получават съвети и лекарства, които ги разболяват, точно като маските, поръчани от правителството за борба с болест, която не съществува, освен като обикновен грип, създаден от Big Pharma, за да наложи своето тоталитарно бъдеще на изсипаните света.

Проблемът с преразглеждането на историята е, че новата версия вероятно ще бъде по-малко точна и по-вредна от старата.

Настоящото „нулиране“ прилича на фалшивите следи, използвани след 11 септември, когато фурорът, включващ измислените похитители, напълно засенчи факта, че Министерството на отбраната е „изгубило“ 2,3 трилиона долара (по-късно надстроено до 7,8 трилиона долара), кражба, която никога не е била официално разследвана. Всъщност това е, което 78 военноморски служители са изучавали, когато всички са били убити от круизната ракета, която е ударила Пентагона на 11 септември.

Финансовата система беше на път да се срине и фалшивата епидемия измести фокуса на света върху непосредствените опасения относно вероятността за индивидуално оцеляване. Джордж Буш изкрещя: „Или сте с нас, или сте с терористите.“

Днес Конгресът финансира предимно чернокожите групи, които опожаряват градовете на Америка, защото смятат, че белите хора им дължат пари. Еврейските медии насърчават това, тъй като винаги са работили за изчезването на бялата раса, което те смятат за пречка за тяхното социално господство в света.

Внимавайте какво казвате!

Вече нямате право да мислите това, което искате да мислите. Не можете да кажете нищо, което искате да кажете. Винаги в съзнанието ви е тази всеобхватна сянка на Биг Брадър, която ви напомня за всички неща, които са обидни за маниакалните множества, които сега изгарят градовете, за да покажат нарушения си образ на себе си.

Първо и най-важно е ембаргото да се каже нещо лошо за евреите. Според медии евреите никога не правят нищо лошо. Те правят само добри неща.

Същото е и с холивудската линия за чернокожите. Те отмъщават за раните си на белите, въпреки че всичко, което наистина искат, е това, което имат белите. И го искат безплатно.

Не можете да повярвате на това, което казват медиите; не може да повярва на това, което чувате по радиото или виждате по телевизията; и най-силно, не мога да повярвам на това, което казват лекарите.

Златното правило на глупците, използвано от толкова много хора, за да обясни какво не може да се обясни: „Те трябва да действат в най-добрия ни интерес“.

Много хора смятат, че е патриотично да носиш „маската на безсъзнанието“. Те доказват, че не са в състояние да мислят критично. И те също бавно се задушават.

Прочетох твърде много вестници и в резултат погълнах твърде много лъжи. Това, което най-много казвам на хората, е, че политическата информация, която са получавали през целия си живот, е умишлено саботирана. Историята е наклонена право към ада от еврейските интереси, които се стремят само да ограбят вече построеното.

Ще го призная. Гледам на всичко от жълтеница. Това, което не мога да разбера, е как всеки може да слуша доказани лъжци ден след ден и въпреки това да настоява, че чува истината. Как индуцираната от медиите тардивна дискинезия ви позволява да приемате сериозно някое от нея, когато лъжата се трупа върху лъжа, ден след ден, година след година. Има ли нещо, в което можете да бъдете сигурни? Със сигурност не е американска история.

Сред нещата, които не ни учат в училищата, е, че евреите се специализират в разпалването на войни и революции. Руската „революция“, френската революция и дори собствената гражданска война в Америка бяха процеси, предизвикани от бъркотията на банкерите от Ротшилд, както са днес. Тези диви двубойници са особено умели в използването на организирани събития и медицински язви, за да компрометират ефективността на обществата, които атакуват.

Евреите са постигнали такова напълно овладяване на обществения ум чрез техния контрол върху медиите и парите, че критиците, които се стремят да посочат не толкова добре скритото си господство в света, съвпадат със загуба на морал и честност, водеща до повтаряща се сага за правителствена корупция, която неизбежно води до онова голямо кръвопускане, известно като всеобхватна война.

Електронно робство

Голямото кръвопускане започва всеки ден, когато децата се връщат в своите 5G училища и почти веднага започват да страдат от катастрофално електроотравяне, вероятно с последици от живота.

Възможно е също да е поредният епизод от Здрачната зона, който живеем днес. Правителството просто иска да знае всяко едно нещо, което мислите. Ето защо те искат да направят закон, според който може изобщо да не пазите тайни, ако правителството реши, че иска да ги знае.

Принудата, която понастоящем се използва чрез проследяване на контакти за болест, която може дори да не съществува, изтри практическите представи за свобода на словото и свобода и справедливост за всички. Те бяха убити от големия процент лъжи, изречени от правителството за много неща. Правителството беше убито от заплатите на корупцията, извлечени най-вече от Израел и други еврейски предприятия, които благодарение на техния контрол над парите и медиите обедняха всички останали, тъй като се обогатиха.

Медицината има същия проблем като религията. Преди да може да ви каже истината, тя е насочена да ви продаде нещо, за да продължи съществуването си, като по този начин замърсява основния морал на своя продукт.

Всичко е предназначено да подкопае нашата независимост и засили зависимостта ни от правителството, което доказа, че е хронично ненадеждно и невярно.

Това е текущото състояние на света. Живеейки в страх на ръба на унищожението.

Религиите всъщност превръщат истината в лъжи, а лъжите в истина.  Това е моделът за днешната политическа корупция - пазене на тайни от хората, които се преструвате, че защитавате.

Много хора по случая, но никой не следва правилните улики. Те се страхуват. Те оформят съзнанието ви до смърт с инцидентни дрънкания.

"Магьосниците от древно Мексико", каза той, "видяха хищника. Нарекоха го летец, защото той скача във въздуха. Това не е красива гледка. Това е голяма сянка, непроницаемо тъмна, черна сянка, която прескача през въздухът. След това той се приземява на земята. "

"Магьосниците от древно Мексико са били доста неспокойни с идеята кога то се е появило на Земята. Те разсъждават, че човек трябва да е бил цялостно същество в един момент, с невероятни прозрения и подвизи на осъзнаване, които в днешно време са митологични легенди. И тогава всичко изглежда изчезва и вече имаме успокоен човек. "

- Карлос Кастанеда, Изкуството да мечтаеш (говори като Дон Жуан, легендарният магьосник)

Така че цялото това фиаско е за филм за тютюн. Знам, че обикновено не бихте гледали такава, но може да искате да гледате тази, защото сте в нея.



Тагове:   snuff филм,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740005
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031